GESLAAGD!

Wat een jaar om je diploma te halen! En wat zijn we trots op alle leerlingen die zich ondanks alle beperkingen in zowel schooljaar 2019-2020 als 2020-2021 staande hebben gehouden. Online lessen en halve klassen maakten de afgelopen twee jaar er vaak niet makkelijker op. Een dik en zeer verdiend compliment aan iedereen die deze diplomering mogelijk heeft gemaakt. Aan de leerlingen en docenten maar zeker niet in de laatste plaats ook een compliment voor alle ouders en verzorgers. Wat een heerlijk gevoel! Geniet van deze fanastische mijlpaal. 

 

De foto's van dit mooie moment delen wij graag met u. Het wachtwoord van de beveiligde fotopagina is tijdens de diplomering met u gedeeld. 

 

Jongens en meiden... Wij zijn ervan overtuigd dat jullie alles aankunnen. Want als je in deze tijd met alle uitdagingen, beperkingenen en onzekerheden een diploma haalt, dan verdient dat respect. Laat niemand je ooit wijs maken dat je een 'corona diploma' hebt. Dit diploma is goud waard. Je hebt misschien wel meer geleerd dan mensen met een 'gewoon' diploma. Er is een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid. Je draait je hand niet meer om voor online lessen. En je hebt verantwoordelijkheid genomen voor je eigen leerproces. Steek die ervaring maar in je zak. Naast dat prachtige diploma. Kom nog eens langs. Vertel ons hoe het met je gaat. Wie weet mogen we je ooit vereeuwigen op onze Wall of Fame.

 

Geniet van jullie vakantie.

 

Hartelijke groeten,

Het team van de Horeca Vakschool Rotterdam. 

Ze moesten een week langer wachten, maar ook bij deze leerlingen kan de vlag eindelijk uit.

Klik op de foto voor een zeer verdiende pluim in het Algemeen Dagblad aan al onze leerlingen die het toch maar mooi gedaan hebben. Een volwaardig vmbo diploma MET extra vakken op HBR. Wij zijn super trots op al onze leerlingen die zich niet klein hebben laten krijgen door alle corona uitdagingen. De vlag kan uit!

Bron: www.AD.nl 16-06-2021