GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen. GivingTuesday is de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Een tijd voor goede doelen en maatschappelijke organisaties om hun werk en doelen onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen. GivingTuesday markeert het begin van een traditionele periode die in het teken staat van geven. Het seizoen om te geven aan mensen en maatschappelijke organisaties die hulp hard nodig hebben.

 

De Horeca Vakschool Rotterdam draagt graag haar steentje bij. 30 November begint in alle vroegte bij de Roteb. Deze harde werkers houden onze stad schoon en verdienen het, zeker op een regenachtige dag,  om in het zonnetje gezet te worden. Hiernaast zijn cupcakes bezorgd in twee verzorgingstehuizen. Onze leerlingen vinden dat juist ouderen in verzorgingstehuizen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken omdat ze door corona maatregelen meer in een isolement kunnen raken.

 

U vindt een aantal foto's van deze mooie actie onder de knop Foto's. In verband met de privacyregels zijn foto's waar leerlingen op staan beveiligd met een wachtwoord. 

 

#oogvooreenander

#TROTS!